ترس از شیائومی حتی به گوگل نیز سرایت کرده است!

گوگل نیز چون دیگر کمپانی‌های مشهور دنیا به نوعی از شیائومی ترس دارد.بر اساس یافته‌های وبسایت معتبر The Information رشد خیره کننده شیائومی چین در سال اخیر و ثبت بالاترین سرعت رشد در میان استارتاپ های دنیا سبب نگرانی‌هایی جدی برای آینده گوگل شده است.

سری Mi شیائومی از محبوبیت بالایی در چین برخوردار است و این کمپانی توانسته در مدت بسیار کوتاهی سامسونگ را از جایگاه برترین فروشنده اسمارت‌فون چین به پایین بکشد.

اما این تنها اسمارت‌فون های شیائومی نیست که توجهات را به خود جلب کرده و اتفاقا همین موضوع سبب نگرانی گوگل نیز شده است. چندین تن از کارمندان گوگل با دیگر همکاران خود پیرامون «چالشی بودن» موفقیت شیائومی برای گوگل سخن گفته‌اند. آن‌ها معتقدند که ممکن است شیائومی به مرور کاربران را به استفاده از اپلیکیشن های تولیدی این کمپانی به جای اپلیکیشن های گوگل ترغیب کند.

این اپلیکیشن ها می‌تواند شامل برنامه‌های جستجو و خرید کالا از خرده فروشی‌ها و همچنین اپلیکیشن استور اختصاصی شیائومی باشد. این استور همین حالا نیز در چین ارائه می‌شود و داشتن فروشگاه‌های متفرقه اندرویدی غیر از گوگل پلی به یک رسم در چین تبدیل شده است.

The Information می‌گوید که هر چند درصد درآمدهای شیائومی از این اپلیکیشن ها بالا نیست و تنها در چین ارائه می‌شود، اما به مرور شیائومی از مرزهای چین و کشورهای اطرافش خارج و به کشورهای اروپایی و آمریکایی وارد خواهد شد.

اگر شیائومی قصد تجاری‌سازی هر چه بیشتر سرویس‌هایش در خارج از چین را داشته باشد، قطعا مشکلاتی برای گوگل ایجاد خواهد کرد. غول جستجوی دنیا به کمپانی‌ها برای استفاده هر چه بیشتر برنامه‌ها و سرویس‌های خود در اسمارت‌فون هایشان نیاز مبرم دارد (مانند گوگل درایو، جی میل، نقشه‌های گوگل و...).

در گزارش سال گذشته The Information نیز ذکر شده بود که گوگل در قراردادهای لایسنس جدید با کمپانی‌های تولید کننده اسمارت‌فون، قوانین سخت‌گیرانه‌تری را برای استفاده از اپلیکیشن های این شرکت وضع کرده است.

چون اندروید متن باز است، کمپانی‌های بزرگ می‌توانند با توجه به نیازها و سلایق خود آن را تغییر دهند. اما این تغییرات گاه برای گوگل دردسرساز نیز می‌شود. به عنوان مثال گزارشی که از سوی Strategy Analytics در سال 2013 منتشر شد نشان می‌داد که درآمد سامسونگ از اندروید بیش از گوگل است!

اما از آنجا که سرویس‌ها و اپلیکیشن های گوگل در تمامی گوشی‌های اندرویدی لایسنس‌دار حضور دارد، به طور معمول کاربران از سرویس‌های گوگل مانند جستجوی گوگل و جی‌میل بیش از برنامه‌های مشابه استفاده می‌کنند. همین‌ جاست که گوگل از کمپانی‌هایی چون شیائومی واهمه دارد؛ این کمپانی‌ها ممکن است یک قدم پیش گذاشته و با تأکید بیشتر بر سرویس‌ها و اپلیکیشن های خود، برنامه‌های گوگل را کنار بزنند.

آمازون همین حالا استور اندرویدی اختصاصی دارد و شیائومی نیز بارها بخشی از هویتش را «شبه‌آمازونی» معرفی کرده است. آیا این احتمال وجود ندارد که در طولانی مدت و با گسترش دامنه نفوذ شیائومی در بازار، استور اختصاصی شیائومی مشکل‌ساز شود؟

شیائومی هم اکنون با ارزش 45 میلیارد دلار در کنار اوبر به عنوان ارزشمندترین استارتاپ‌ دنیا شناخته می‌شود. واضح است که رقبا از چنین رشدی تنها در 4 سال نگران باشند. سامسونگ بارها عامل شکست خود در چین را به شکل غیرمستقیم کمپانی شیائومی و گوشی‌های ارزان‌قیمت آن معرفی کرده است.

شیائومی اخیرا بخش آمریکای وبسایتش را نیز راه‌اندازی کرده و قصد دارد در قدم نخست محصولاتی غیراسمارت‌فونی در این کشور بفروشد. همه شیائومی را در یک قدمی خود حس می‌کنند...

 

منبع : دیجیکالا

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: یک شنبه 3 اسفند 1393برچسب:,
ارسال توسط محمد وحید باقری

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 104
بازدید کل : 18336
تعداد مطالب : 47
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1